$217M investeerde in Crypto als Grijze Schaal Merken Zijn Beste Week na Landelijke Commerciële Lancering.

Grayscale Investments markeerde haar beste fondsenwervingsweek, met meer dan 200 miljoen dollar aan investeringen na de lancering van een landelijke commerciële voorlichting aan de massa over digitale middelen.

Grayscale Investments, het toonaangevende vermogensbeheerdersbedrijf voor cryptografie, heeft zijn belangrijkste fondsenwervingsweek in zijn 7-jarige geschiedenis vastgelegd.

Interessant is dat de enorme piek volgde op een landelijke reclamecampagne die het bedrijf in de VS voerde.

Grayscale Commercieel gewerkt

Zoals CryptoPotato een week geleden meldde, was de digitale vermogensbeheerder van plan een wijdverspreide reclamecampagne te voeren in de Verenigde Staten om zijn Investment Trust te promoten en de verdiensten van het investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies te benadrukken.

Hoewel de eerste boodschap geen uitgebreide details onthulde, ging de campagne op maandag 10 augustus live.

De campagne is een snelle 30-secondens-commercial met een korte geschiedenis van het geld, de ontwikkelingen in de financiële sector en natuurlijk de opkomende digitale vermogenstrend en hoe mensen via Grayscale zouden kunnen investeren.

Oprichter en CEO van Grayscale, Barry Silbert, beweerde gisteren dat Grayscale zijn „grootste fondsenwervingsweek EVER“ heeft gemarkeerd met $217 miljoen geïnvesteerd in de verschillende Grayscale fondsen. Hij schreef de indrukwekkende resultaten toe aan het succes van de reclamecampagne door te zeggen: ³“denk dat je de commercial leuk vond!³„.

Dus, het bedrijf netto activa onder beheer (AUM) blijven groeien met enorme stappen dit jaar, zelfs na de indrukwekkende Q1 en Q2 resultaten.

Met ingang van deze week heeft Grayscale het AUM verhoogd tot bijna 6 miljard dollar. Naar verwachting vertegenwoordigt de Bitcoin Evolution Trust de meerderheid van alle bedrijven met $4,9 miljard, terwijl de Ethereum Trust volgt met $863 miljoen.

Grayscale lanceert een educatief instrument

De cryptotheek heeft onlangs een educatief hulpmiddel voor financiële adviseurs en vermogensbeheerders in het leven geroepen. De gedubde „Digital Currency Toolkit for Financial Advisors,“ is een gratis hulpmiddel dat bedoeld is om adviseurs te voorzien van uitgebreide gegevens met betrekking tot cryptocurrencies en hoe ze het kunnen toepassen om cliënten nauwkeurig te adviseren over de kwestie.

Het bedrijf merkte op dat naarmate het cryptocurrencyveld blijft groeien, meer mensen buiten de ruimte proberen om geloofwaardige informatie te ontvangen. Grayscale gaf echter toe dat er veel misvattingen en zelfs schaamteloze leugens in omloop zijn die traditionele investeerders in verwarring brengen en afstoten.

Met de toolkit kunnen adviseurs echter nieuwsgierige beleggers informeren over de geschiedenis en de prestaties van Bitcoin in het verleden, over de acceptatie en adoptie van de mainstream, en over hoe ze het veld kunnen betreden.

Grayscale Investments is sinds 2013 in deze ruimte actief en zet zich in om financiële adviseurs op te leiden en hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om na te denken en te beslissen hoe digitale valuta in de portefeuilles en beleggingsstrategieën van hun klanten kunnen worden ingepast.

Gezien de onzekerheid in de huidige omgeving, wenden beleggers zich steeds meer tot activa zoals Bitcoin. Het is nu tijd voor adviseurs om deze activaklasse beter te begrijpen„. – zei Grayscale Managing Director Michael Sonnenshein.