Nok en Bitcoin-krasj under oppstarten? Her er alt du trenger å vite

En fraktaldannelse antyder et potensielt mars-krasj i bitcoin- pris snart. Likhetene mellom de to er uhyggelige, og hvis det samme skjer, ser vi kanskje bitcoin faller under $ 10.000 nivå lett.

Selv om bitcoin har klatret høyere de siste 24-48 timene, er det ikke helt bullish ennå, i det minste ikke før det klatrer over $ 11.500. Denne pumpen kan være et kjøpers triks for å fange detaljhandel når prisen til slutt faller.

Bitcoin-pris og Wyckoff-akkumuleringsfase

Før du adresserer fraktalene, er det nødvendig å forstå hva som skjer med bitcoins pris ved pressetid. Det vedlagte diagrammet nedenfor er prisen på bitcoin 14. september, 4:00 UTC, og i skrivende stund.

Så langt har prisen fulgt Wyckoff-skjemaet, men spørsmålet gjenstår – „Hva er den lokale toppen?“

Per Wyckoffs akkumuleringsteori vil prisen etter et fall begynne å akkumulere, og i denne fasen er det hvor store individes fremtidige interesse ligger. Basert på tilbud og etterspørsel, viser bitcoin Wyckoff-akkumuleringsskjema nr. 2 , uten vår eller test.

Basert på den lange posisjonen som er vist i diagrammet, er $ 11 245 den lokale toppen; da igjen, siden målet opprinnelig var ment for handel, var det et konservativt mål. Derfor kan den lokale toppen ligge på $ 11.500 til $ 11.600, med $ 11.200 som den første forsvarslinjen [i dette tilfellet motstand].

Hvis og når prisen treffer de ovennevnte lokale toppene, kan vi forvente at prisen vil gå tilbake og krasje – i likhet med en krasj i Pandemic-stil.

Enter: Fraktaler

Som påpekt av en Twitter-bruker, Keshav Narla, er det en fraktal som ble dannet før krasjen i mars 2020 som presset bitcoin ned til $ 4000 fra $ 9000. Selv om Pandemic hadde en stor rolle å spille i marsulykken, var det kanskje ikke tilfelle denne gangen.

Derfor er det trygt å si at bitcoin ikke vil dyppe så lavt som det gjorde før.

Bunnen kan være rundt $ 8 800 , mye lavere enn CME-gapet som varierer fra $ 9 645 til $ 9 995.